Zijn de kosten die ik zie bij het boeken alles wat ik moet betalen, of komen er nog extra kosten bij kijken?

Parkerengroningen-airport fungeert als een platform waar parkeeraanbieders hun diensten kunnen aanbieden. De prijs op de factuur omvat de kosten die door de parkeeraanbieder worden berekend voor de verleende dienst, inclusief een commissie voor het platform en belastingen. Dit bedrag staat voor de totale kosten van de geboekte dienst, zonder verdere onverwachte uitgaven. Echter, in sommige gevallen kan de parkeeraanbieder extra toeslagen in rekening brengen, zoals:
  • Een toeslag voor avond- of nachturen
  • Extra kosten voor grote voertuigen
  • Toeslagen voor extra passagiers of grote bagage in de shuttlebus
Deze extra kosten zijn meestal gerelateerd aan specifieke omstandigheden die extra werk met zich meebrengen voor de parkeeraanbieder. Ze worden rechtstreeks door de parkeeraanbieder in rekening gebracht, zonder commissie voor ons platform. Daarom moeten deze extra kosten gewoonlijk ter plaatse worden betaald. Een andere reden voor mogelijke extra kosten is de luchthavenbelasting die door de desbetreffende luchthaven wordt geheven. Deze toeslag is gebaseerd op de regels van de luchthaven en valt buiten de controle van zowel ons platform als de parkeeraanbieder.

Om te achterhalen of de parkeeraanbieder of de luchthaven extra kosten in rekening brengt, kunt u de 'Extra informatie' raadplegen bij het door u gekozen aanbod. Daar vindt u een overzicht van alle mogelijke extra kosten en de bijbehorende voorwaarden.

Direct uw boeking wijzigen en bekijken
Terug naar overzicht Alles in categorie Betaling

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo Visa Logo MasterCard Logo PayPal Logo Sofort Logo Mistercash

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe