PARKERENGRONINGEN-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Veiligheid

#
Reserveer ik echt een parkeerplek via Parkerengroningen-airport.nl?

Met zorg stellen wij onze parkeeraanbieders samen. Als u via ons een parkeerplaats boekt dan zetten wij dat automatisch door naar de parkeermedewerker. Zij krijgen dus direct bericht dat er een nieuwe reservering binnen is. U kunt ook de parkeeraanbieders beoordelen door een review te plaatsen. Hierover krijgt u bericht enkele dagen na het parkeren. Wij scoren op FeedbackCompany nu een 8,5. U kunt onze service en parkeerlocaties verbeteren door een review te schrijven.

#
Wordt er gereden in mijn auto tijdens mijn afwezigheid?

De parkeeraanbieders op Parkerengroningen-airport.nl zijn betrouwbaar en wij hebben strenge afspraken met hen. Zij zullen niet in ongewenst in uw auto gaan rijden. Er wordt alleen in uw auto gereden wanneer uw auto moet worden geparkeerd of verplaatst als de parking efficiënter kan worden ingedeeld. Voor de brandveiligheid is het tevens beter wanneer de parkeeraanbieder in het bezit is van de autosleutel.

#
Waar staat mijn auto geparkeerd?

Bij Shuttle service parkeert u zelf de auto. Bij Valet service is dit niet zo. Hier wordt uw auto voor u geparkeerd op de parking van de parkeeraanbieder. Het is handig om voor de zekerheid foto’s te maken in welke staat u de auto heeft geparkeerd of afgegeven.

#
Beschikken de parkings over bewaking?

Alle parkeerterreinen en parkeergarages beschikken over de basisbewaking. Zo hebben ze allemaal een omheining en/of een slagboom. Echter zit er wel verschil in de kwaliteit van de bewaking. De ene parkeerlocatie is veel meer beveiligd dan een andere. Wat de parkeeraanbieders aan beveiliging doen leest u in de beschrijvingen en ziet u terug in de voor- en nadelen.

#
Mijn auto heeft schade opgelopen tijdens het parkeren, wie moet ik berichten?

Maak foto’s van uw auto met de schade en meld dit bij de parkeeraanbieder en bij ons. Als u voor het parkeren ook foto’s heeft gemaakt, dan kunt u deze erbij sturen ter bewijs dat voor het parkeren de schade er nog niet zat.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe