PARKERENGRONINGEN-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Valet Parkeren

#
Hoe weet de parkeermedewerker dat ik er ben?

U vult uw kentekennummer in bij het reserveren. Deze is bekend bij de parkeermedewerker en kan dus naar uw auto toelopen. In de bevestigingsmail staat aangegeven op welke plek de parkeermedewerker op u wacht. Dit is vaak op de heenweg bij de vertrekhal en bij terugkomst bij de aankomsthal.

#
Hoe herken ik de parkeermedewerker?

De parkeeraanbieders hebben bedrijfshesjes die de medewerkers dragen. Hierop staat het logo van het bedrijf. Daarnaast is het kenteken bekend bij de chauffeur die op u wacht, dus de chauffeur kan ook naar uw auto toelopen.

#
Moet ik vooraf nog contact opnemen met de parkeeraanbieder?

Ja, tijdens het reserveren heeft u een indicatie opgegeven van de aankomsttijd. Om de exacte tijd te weten, neemt u 20 minuten voordat u aankomt op het vliegveld contact op met de parkeeraanbieder. Zij zullen dan regelen dat er op het afgesproken tijdstip een chauffeur u opwacht. In uw account en in de bevestigingsmail vindt u de contactgegevens.

#
Moet ik mijn autosleutels inleveren?

Ja, bij Valet service is het noodzakelijk dat de chauffeur de autosleutels in bezit heeft. Deze zijn nodig om uw auto te verplaatsen naar het parkeerterrein. Na het parkeren bergen zij uw sleutels netjes op in een veilige kluis.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe