PARKERENGRONINGEN-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parkeren

#
Hoe vaak rijden de shuttle bussen?

Tijdens het reserveren laat u al weten hoe laat u denkt aan te komen bij de parking. Hier houdt de parkeeraanbieder rekening mee en worden de shuttle bussen ingezet op basis van de tijdsindicatie. Het kan zijn dat er net een andere auto aankomt rijden en dat de buschauffeur hier op wacht. Let op dat in de vakantieperiodes de parkeerterreinen voller staan en er een iets langere wachttijd is bij de shuttle bussen.

#
Hoe kom ik op het vliegveld?

Bij de Shuttle service parkeert u eerst uw auto op de gereserveerde parkeerplaats en vervolgens brengt de gratis shuttle bus u naar het vliegveld. Reken hiervoor gemiddeld een halfuur. In de beschrijvingen van de parkeeraanbieders geven wij altijd aan wat de afstand tussen de parking en de luchthaven.

#
Moet ik mijn autosleutels inleveren?

Dit verschilt. Sommige aanbieders wensen het wel dat u de autosleutels bij hen in bewaring geeft. Tijdens uw reis wordt de sleutel veilig opgeborgen in een afgesloten kluis. Enkel in noodgevallen en wanneer de parking efficiënter kan worden ingedeeld zal de sleutel gebruikt worden. Bij de meeste parkeeraanbieders die de Shuttle service aanbieden kunt u uw sleutels bij u houden tijdens uw reis.

#
Waarvoor wil een parkeeraanbieder mijn autosleutel?

Sommige parkeeraanbieders van Groningen willen de mogelijkheid hebben tot het verplaatsen van de auto indien dit leidt tot efficiënter gebruik van het parkeerterrein. Ook in geval van nood is het handig als de parkeerlocatie in bezit is van uw sleutel. In de beschrijvingen van de parkeeraanbieders geven wij altijd aan als u de sleutels in moet leveren.

#
Voor hoeveel personen is de shuttle bus?

Iedere parkeeraanbieder heeft zijn eigen shuttle bus. Het verschilt dus hoeveel personen er in de bus passen. Tijdens het reserveren geeft u op met hoeveel personen u reist. Gemiddeld genomen passen er acht personen in een shuttle bus.

#
Kan mijn rolstoel in de shuttle bus?

Indien uw rolstoel ingeklapt kan worden is het mogelijk om met de shuttle bus te reizen. Als dit niet lukt, dan kunt u wellicht kijken bij de Valet service of de Park & Walk.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe