PARKERENGRONINGEN-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeren

#
Is het altijd overdekt parkeren?

Nee, het verschilt per aanbieder of u wel of niet overdekt parkeert. Bij elke parkeerlocatie zetten wij neer of het gaat om een parkeergarage of een open parkeerterrein. Een parkeeraanbieder kan beschikken over zowel een overdekte als een onoverdekte parkeerplaats. Tijdens het reserveren geeft u aan voor welke optie u kiest.

#
Wat zijn de parkeervormen?

Bij Parkerengroningen-airport.nl werken we met vier parkeervormen. U heeft keuze uit Shuttle parkeren, Valet parkeren, Park & Walk en Park, Sleep & Fly. Bij de parkeeraanbieders kunt u zien om welke vorm het gaan en welke er beschikbaar zijn. Lees hier meer over de parkeervormen.

#
Wat moet ik doen bij vertraging?

Neem contact op met de parkeeraanbieder zodat zij op de hoogte zijn. En geef aan wat de nieuwe verwachte aankomsttijd is. U kunt de contactgegevens in uw reserveringsbevestiging vinden.

#
Mijn vlucht heeft vertraging, wat moet ik doen?

Neem bij vertraging contact op met de parkeeraanbieder en laat de verwachte aankomsttijd weten. Bekijk de bevestigingsmail of in uw account op Parkerengroningen-airport.nl voor de contactgegevens. Houdt bij het bellen voor de zekerheid uw gegevens bij de hand.

#
Hoelang duurt het van de parkeerplaats naar de airport?

Met Shuttle parkeren rijdt u zelf naar de parkeerplaats en reist u met de shuttle bus naar het vliegveld. Het is afhankelijk van de parkeerlocatie hoe lang deze rit duurt. Reken voor het geheel ongeveer een halfuur. Zo weet u zeker dat u goed zit. Bij Valet parkeren hoeft u geen rekening te houden met reistijd. U rijdt direct naar vliegveld Eelde en daar zal de parkeermedewerker uw auto overnemen en voor u parkeren.

#
Kunnen mindervaliden gebruikmaken van de parkeeropties?

Ja, dit is heel goed mogelijk. Valet service is een goede optie, aangezien u hierbij alleen in uw eigen voertuig rijdt. Ook is Shuttle service een mogelijkheid als uw rolstoel ingeklapt kan worden. Als laatste is Park & Walk ook altijd een veilige optie. U bent hierbij immers niet afhankelijk van een transfer naar het vliegveld.

#
Met wie neem ik contact op bij schade?

Onze parkeeraanbieders proberen zo goed mogelijk om te gaan met uw auto. Als er onverhoopt toch schade is opgelopen kunt u hier foto’s van maken en naar ons sturen. Wij zullen dan contact opnemen met de parkeeraanbieder. Soms doen parkeermedewerkers bij aankomst een voertuiginspectie. Als u in het bezit bent van deze foto’s, dan mag u die in de bijlagen meesturen.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe