De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Shuttlebus Groningen-Eelde

14
sep
Qbuzz richting Groningen airport Eelde

Goed nieuws voor mensen die binnenkort vanaf de stad Groningen naar Groningen Airport Eelde moeten reizen. Vanaf maandag 19 september rijdt er namelijk een handige shuttle bus tussen Groningen Airport Eelde en het centrum van Groningen. Zo kunnen mensen die vanaf Eelde gaan vliegen sneller en makkelijker van de binnenstad naar de luchthaven reizen, en andersom.

De shuttle bus van de Groningse binnenstad naar de luchthaven sluit aan op de aankomende en vertrekkende lijnvluchten van en naar populaire steden als Londen, Kopenhagen en Gdansk. De shuttle bus stopt onder andere bij het Centraal Station, het Zuiderdiep en op de Grote Markt.De shuttle bus is een initiatief van OV-bureau Groningen Drenthe in samenwerking met Groningen Airport Eelde en Marketing Groningen. De busverbinding wordt uitgevoerd door de vervoersmaatschappij Qbuzz, en is tot stand gekomen door het idee om het voor passagiers makkelijker te maken om met het openbaar vervoer te reizen tussen de stad Groningen en de noorderlijke luchthaven.

De routekaart en de dienstregeling van de nieuwe shuttle bus tussen de binnenstad en Groningen Airport Eelde zijn onder gemakkelijk online te boeken. Kaartjes voor de shuttle service zijn verkrijgbaar in de bus zelf, en kosten €5 per enkele reis. Reizigers kunnen ook gewoon met hun OV-chipkaart reizen.

“Mooie website waar je simpel een betrouwbare parkeeraanbieder kan vinden op Groningen airport Eelde.”

H. van Beenen

“Twee keer per jaar gaan we op vakantie via Groningen Airport. Via parkerengroningen-airport.nl reserveren wij altijd zonder problemen onze parkeerplek.”

G. Derksens

“Parkerengroningen-airport.nl is een fijne website om je parkeerplek te boeken!”

Anneke van Dijkstra

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerengroningen-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Groningen Airport