De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Rapport toekomst Airport Eelde later afgerond

2
feb
Enquête die wordt ingevuld

De laatste maanden is Groningen Airport Eelde vaak in het nieuws geweest wegens financiële problemen, veroorzaakt door de oneerlijke concurrentie. De noorderlijke luchthaven moet namelijk betalen om  bij te dragen aan de kosten voor de verkeersleiding, kosten die andere luchthavens bespaard blijven. Dit kan echter voor problemen gaan zorgen, omdat Groningen Airport Eelde naar verluid volgend jaar door de reserves heen is en tegelijkertijd de kosten van de luchtverkeersleiding en beveiliging stijgen. Lambert Zwiers, voorzitter van VNO-NCW/MKB Noord, zou daarom graag zien dat de luchthaven financieel gesteund wordt.

Om wat meer duidelijkheid over de huidige situatie en de toekomst van Groningen Airport Eelde te verkrijgen wordt er gewerkt aan een rapport over de luchthaven. Het totale onderzoek over de luchthaven bestaat uit vijf delen. Er wordt onder anderen gekeken naar de toekomst van de luchtvaart op kleine vliegvelden, mogelijke scenario’s zoals een faillissement en de eventuele juridische consequenties daarvan, en naar het maatschappelijke belang van de luchthaven voor de regio.

Het was de bedoeling dat het rapport deze maand al klaar zou zijn. Nu blijkt echter dat er meer tijd voor nodig is. Het onderzoek blijkt namelijk toch ingewikkelder te zijn dan wat in eerste instantie gedacht werd.

“Mooie website waar je simpel een betrouwbare parkeeraanbieder kan vinden op Groningen airport Eelde.”

H. van Beenen

“Twee keer per jaar gaan we op vakantie via Groningen Airport. Via parkerengroningen-airport.nl reserveren wij altijd zonder problemen onze parkeerplek.”

G. Derksens

“Parkerengroningen-airport.nl is een fijne website om je parkeerplek te boeken!”

Anneke van Dijkstra

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerengroningen-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Groningen Airport