De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Valet Parking

Valet parking

Wilt u luxe, geen tijdsverlies en service tot in de puntjes. Kies dan voor Valet Parking. Voor parkeren op Groningen Aiport kunt u voor Valet Parking bij Parkeren Vliegveld Eelde (PVE) terecht. Hier rijdt u naar de aankomsthal van vliegeveld Groningen. Zodra u daar bent aangekomen staat een chauffeur van PVE op u te wachten. Hij zal uw auto overnemen en naar de parkeerplek brengen. Op uw terugreis neemt u contact op met PVE zodra u uw koffers weer heeft. Hierna wordt direct uw auto opgehaald en weer naar Groningen Aiport voor u teruggereden. Op deze manier heeft u de zekerheid van een betrouwbare parkeerplaats en verliest u geen tijd met parkeren.

Park and walk

Park and Walk

Park and walk is de meest populaire keuze voor parkeren bij Groningen Airport. Bij P1, P2, P3 en P3 budget Groningen airport kiest u voor parkeren op loopafstand van Groningen Airport Eelde. Binnen gemiddeld 4 minuten loopt u al naar de vertrek- en aankomsthal van Groningen Airport. 

Shuttle bus parkeren

Shuttle parking

Bij PVE kunt u kiezen voor shuttle bus parkeren. U rijdt eerst uw auto naar het parkeerterrein van de parkeeraanbieder. Eenmaal daar aangekomen, staat de chauffeur met shuttlebus klaar en wordt u met de bus naar de vertrekhal van de Airport vervoerd. Bij terugkomst belt u met de parkeeraanbieder. Zij zullen dan onmiddellijk weer voor u klaar staan met de shuttlebus bij de aankomsthal. Shuttle bus parkeren is naast dat het voor u erg comfortabel is, vaak ook nog eens de voordeligste parkeervorm.

Park, Sleep & Fly

Park sleep fly

Park, sleep & Fly is een ideale parkeervorm als u lang moet reizen naar het vliegveld of wanneer u op een erg vroeg tijdstip vliegt. U reserveert dan een nacht in een hotel nabij Groningen Airport Eelde. Naast de hotelnacht is er ook een parkeerplek voor een aantal weken inbegrepen. Het hotel zorgt er vervolgens ook voor dat u bij de Airport wordt afgezet en opgehaald. 

“Mooie website waar je simpel een betrouwbare parkeeraanbieder kan vinden op Groningen airport Eelde.”

H. van Beenen

“Twee keer per jaar gaan we op vakantie via Groningen Airport. Via parkerengroningen-airport.nl reserveren wij altijd zonder problemen onze parkeerplek.”

G. Derksens

“Parkerengroningen-airport.nl is een fijne website om je parkeerplek te boeken!”

Anneke van Dijkstra

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerengroningen-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Groningen Airport