De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Parkeertips

In alle gevallen is goede voorbereiding het halve werk. Dit geldt in ieder stadium van een geplande reis, ook voor het parkeren van uw auto. Vooral omdat een auto vaak een dure en erg belangrijke bezitting is, is het vanzelfsprekend dat u vragen of zorgen heeft over Airport parking. Zeker als u nooit eerder een Airport parking service heeft gebruikt, is het handig wat extra tips en weetjes hierover te lezen. Daarom hebben wij voor u de meest voorkomende tips, vragen en zorgen op een rijtje gezet.

 Reserveer op tijd

agendaDoor tijdig te reserveren voorkomt u niet alleen dat uw gewenste aanbieder vol zit, maar ook een te dure parkeerplaats. Sommige parkeeraanbieders accepteren namelijk alleen vroegtijdige reserveringen voor de goedkope parkeerplekken. Daarom raden wij u aan minimaal drie weken voor vertrek diverse parkeeraanbieders te vergelijken en uw gewenste parkeerplaats te boeken.

 Doe onderzoek

vergrootglasWanneer u voor het eerst gebruik maakt van een bepaalde parkeeraanbieder, kunt u niet altijd inschatten of de service veilig en betrouwbaar is. Wij raden u daarom aan niet alleen de prijzen te vergelijken maar u ook te verdiepen in de (recente) ervaring van anderen. Mocht u hierna nog vragen of zorgen hebben dan kunt u het beste contact opnemen met de parkeeraanbieder zelf, zij staan u graag te woord. Ook kunt u uw vragen aan ons stellen over de parkeeraanbieders of het parkeren in het algemeen. Bekijk onze veelgestelde vragen pagina of bel naar onze klantenservice.

 Plan uw vertrek

klokIedereen kent het wel, de drukte vlak voor vertrek en daardoor net iets later vertrekken dan bedoeld. U bent nog op tijd voor de vlucht, maar komt toch compleet gespannen en gehaast aan op de parkeerplaats. Dit is geen prettige manier om de reis te beginnen. U kunt dit echter makkelijk voorkomen door op tijd te vertrekken. Zorg dat u minimaal een uur voor vertrek al klaar bent om te gaan en de fileberichten heeft gecheckt, zodat u eventueel de route aan kan passen of eerder weg kan. Houdt u er ook rekening mee dat het zoeken van uw parkeeraanbieder en parkeerplaats gemiddeld een half uur kan duren en dat u vaak twee of drie uur voor de vlucht al op het vliegveld moet zijn.

Waar moeten we zijn?

Pin op een kaartEr zijn rondom luchthavens diverse parkeeraanbieders die soms wel meer dan 2000 parkeerplaatsen hebben. Zorg er dus voor dat u het juiste adres van de aanbieder en het nummer van uw gereserveerde parkeerplaats bij de hand heeft in de auto. Het nummer van uw plaats is voornamelijk van belang als u terugkomt, niemand wil midden in de nacht na een lange vliegreis nog uren een parkeerplaats doorzoeken. Print ook uw reservering uit! De parkeeraanbieder ziet dit als bevestiging van uw reservering, het is dus belangrijk dat u deze bij de hand heeft bij aankomst.

Kilometerregistratie

notitieU zult vast wel eens gehoord hebben dat parkeeraanbieders auto’s tijdens de afwezigheid van de eigenaren gaan gebruiken. Wij kunnen u garanderen dat de professionele parkeeraanbieders op onze site dit nooit zullen doen. U kunt uiteraard wel voor uw eigen gemoedsrust de kilometerstand fotograferen of opschrijven zodat u hier zeker van bent. Voor de aanbieders is dit alleen maar prettig omdat zij graag transparant zijn met hun klanten. De meeste parkeeraanbieders zullen als u aankomt zelfs samen met u de kilometerstand opschrijven zodat u deze bij terugkomst direct kunt controleren.

Weer terug naar huis

Huis icoonUw auto kan weken bij een parkeeraanbieder staan, dit wil nog wel eens voor problemen zorgen wanneer u weer naar huis wilt rijden. Zorg dat u nog voldoende brandstof heeft om bij het eerstvolgende tankstation of uw huis te rijden en dat er startkabels in de kofferbak liggen om een lege accu te starten. Ook het openen van de auto kan een probleem zijn, sommige parkeeraanbieders bewaren uw autosleutels maar anderen niet. In dit geval is het dus belangrijk dat u de sleutel zelf goed bewaard en zorgt voor een reservesleutel op een andere plek in de bagage. Sommige aanbieders hebben een shuttleservice en zij zullen u vragen te bellen als u geland bent, houd uw mobiele telefoon bij de hand zodat u niet te lang op een taxi naar de parkeerplaats hoeft te wachten.

Waardevolle eigendommen uit het zicht

Diefstal icoon
Hoewel de kans erg klein is, kunnen we nooit garanderen dat er niet in uw auto wordt ingebroken. Wel is dit te voorkomen. Autodieven kijken namelijk eerst  of er in de auto iets van waarde ligt. Als dit niet het geval is, is de kans groot dat ze een auto opzoeken waar ze dit wel vinden. Daarom raden wij u aan om geen waardevolle spullen in uw auto te laten tijdens uw vakantie. Ook is het raadzaam te laten zien dat er helemaal niks in de auto ligt, door de hoedenplank uit de auto te halen. Is het niet mogelijk om uw auto leeg te halen? Zorg er dan voor dat de waardevolle eigendommen uit het zicht liggen

“Mooie website waar je simpel een betrouwbare parkeeraanbieder kan vinden op Groningen airport Eelde.”

H. van Beenen

“Twee keer per jaar gaan we op vakantie via Groningen Airport. Via parkerengroningen-airport.nl reserveren wij altijd zonder problemen onze parkeerplek.”

G. Derksens

“Parkerengroningen-airport.nl is een fijne website om je parkeerplek te boeken!”

Anneke van Dijkstra

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerengroningen-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Groningen Airport