De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Mogelijkheden parkeren Groningen Airport

Tijdens het parkeren op Airport Eelde kunt u gebruik maken van de P1 en P2 en P3 parkeerplaatsen recht voor de terminal van de luchthaven. Dit houdt in dat alle parkeerplekken zich op loopafstand van de terminal bevinden. Hierdoor bent u verlost van het meeslepen van bagage op lange afstanden. Daarnaast is het ook niet nodig gebruik te maken van een Shuttle bus of van het openbaar vervoer. Op de parkeerplekken kunt u zowel kort als lang parkeren. Een andere mogelijkheid die voor parkeren op Groningen Airport wordt geboden, is P3 budget Groningen Airport. Dit parkeerterrein ligt iets verder verwijderd van de terminal, maar is daarom wel lager in prijs. Parkeren op zo’n populair vliegveld kan in veel gevallen best prijzig zijn. U zult waarschijnlijk al veel hebben uitgegeven aan uw verblijf en vliegticket. Het is daarom vanzelfsprekend dat u niet ook nog eens ontzettend veel geld kwijt wilt zijn aan een parkeerplek. Gelukkig zijn er ook diverse opties die het mogelijk maken om voor een lagere prijs te parkeren in de buurt van Airport Eelde.

Goedkoop parkeren

Als u goedkoop wilt parkeren in de buurt van Airport Eelde, kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw auto te parkeren bij Parkeren Vliegveld Eelde. Deze parkeerlocatie bij Eelde Airport is gelegen op slechts 2 minuten afstand van het vliegveld. U krijgt hier de mogelijkheid deze afstand af te leggen met een gratis Shuttle service. Wanneer u hier gebruik van maakt, staat er bij aankomst op de parkeerplek een chauffeur voor u klaar. Deze vervoert u en uw bagage zonder kosten naar het vliegveld. Bij terugkomst wordt u wederom door een chauffeur van de parkeeraanbieder opgewacht en weer teruggebracht naar het parkeerterrein. Bij dezefde parkeeraanbieder kunt ook  gebruik maken van Valet Parking. Voor een heldere uitleg over de verschillende parkeervormen, verwijzen wij u door naar onze website. De kosten voor parkeren bij Groningen Airport liggen vele malen lager dan de kosten van parkeren op het vliegveld zelf. Bij parkeren op Airport Eelde zelf speelt natuurlijk de korte afstand naar de terminals een rol in de hogere parkeertarieven. Maar dankzij parkeervormen, zoals de Shuttle service, kunt u alsnog binnen 2 minuten de terminals bereiken tegen veel lagere parkeertarieven. Informeer u dus op tijd over de verschillende mogelijkheden voor parkeren op en rondom de luchthaven van Groningen. Hierdoor kunt u veel geld besparen. Wanneer u een langere periode op reis gaat, zult u wanneer u met de auto vertrekt ook een langere periode moeten parkeren bij het vliegveld. De kosten van parkeren op het vliegveld kunnen gauw hoog oplopen. Maar gelukkig hoeft dit niet altijd het geval te zijn. De kosten en de services variëren per parkeeraanbieder. Daarom is het slim om voordat u op reis gaat goed de voor- en nadelen te vergelijken en te kijken welke parkeeraanbieder bij u past. Dit kunt u gemakkelijk zien in een overzicht van de parkeeraanbieders, welke met zorg is samengesteld door Parkerengroningen-airport.nl. U kunt bij ons veilig reserveren en betalen met onder andere iDeal, Mastercard of Creditcard. Boekingskosten betaalt u bij ons niet! Kortom, vind hier de meest voordelige en betrouwbare opties voor zowel kort als lang parkeren. Voor vragen, twijfelt u niet om contact met ons op te nemen.

“Mooie website waar je simpel een betrouwbare parkeeraanbieder kan vinden op Groningen airport Eelde.”

H. van Beenen

“Twee keer per jaar gaan we op vakantie via Groningen Airport. Via parkerengroningen-airport.nl reserveren wij altijd zonder problemen onze parkeerplek.”

G. Derksens

“Parkerengroningen-airport.nl is een fijne website om je parkeerplek te boeken!”

Anneke van Dijkstra

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerengroningen-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Groningen Airport