De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Groningen airport Eelde breidt uit in de winter

14
feb
TUI Vliegtuig

Veel Nederlandse luchthavens breiden zich in het komende winterseizoen uit. Ook Groningen Airport Eelde valt onder deze categorie. De luchthaven voegt dan namelijk flink wat vliegbewegingen aan het huidige aanbod toe.

Vanaf het winterseizoen gaat Groningen Airport Eelde regelmatig naar de Canarische eilanden vliegen. De bekende reisorganisatie Neckermann gaat dan namelijk twee keer in de week van en naar de populaire en zonnige bestemmingen Lanzarote en Gran Canaria vliegen. Neckermann vliegt dan winter op iedere vrijdag naar Lanzarote en op iedere zaterdag naar Gran Canaria. Ook luchtvaartmaatschappij TUIfly kondigde onlangs al aan dat zij vanaf november van dit jaar twee keer in de week van en naar Gran Canaria gaan vliegen vanaf Groningen Airport Eelde. Deze vluchten worden uitgevoerd op woensdag en zondag.

Een woordvoerder van Neckermann liet recent weten dat er heel bewust voor Groningen Airport Eelde is gekozen om deze vluchten uit te voeren. In het noorden van Nederland hebben zij namelijk veel trouwe klanten die regelmatig via deze luchthaven en deze omgeving reizen, aldus Hanita van der Meer. Daarnaast is de vraag naar vluchten en vakanties naar de Canarische Eilanden de afgelopen tijd flink gestegen. Neckermann en Tuifly spelen hier nu dus handig op in.

“Mooie website waar je simpel een betrouwbare parkeeraanbieder kan vinden op Groningen airport Eelde.”

H. van Beenen

“Twee keer per jaar gaan we op vakantie via Groningen Airport. Via parkerengroningen-airport.nl reserveren wij altijd zonder problemen onze parkeerplek.”

G. Derksens

“Parkerengroningen-airport.nl is een fijne website om je parkeerplek te boeken!”

Anneke van Dijkstra

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerengroningen-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Groningen Airport