De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken

Budget parkeren Airport Eelde

12
jan
P3 budget logo Groningen airport Eelde

Groningen Airport Eelde stond al bekend als een luchthaven waar het parkeren een stuk voordeliger is dan bij concurrerende luchthavens in het land. Binnenkort kan parkeren bij deze luchthaven echter nog goedkoper, ondanks het feit dat de luchthaven weer lijkt te groeien. Groningen Airport Eelde introduceert namelijk Budget Parkeren.

Reizigers die vanaf de Noorderlijke luchthaven vertrekken en de auto dichtbij moeten parkeren, die kunnen binnenkort profiteren van nog voordeligere tarieven bij het online reserveren van hun parkeerplaats op Groningen Airport Eelde dankzij het nieuwe Budget Parkeren. Wanneer de passagier kiest voor Budget Parkeren, dan wordt het maximale parkeertarief van maar €35,- namelijk al na slechts 8 dagen bereikt. Hierdoor blijven de parkeerkosten dus altijd laag.

Wel is het zo dat Budget Parkeren op dit moment op slechts één parkeerterrein van de luchthaven mogelijk is. Het Budget Parkeren geldt alleen bij het online reserveren op P3, dat zich op korte loopafstand van de terminal bevindt. Parkeerterrein P3 is een van de drie officiële parkeerterreinen van Groningen Airport Eelde. De super voordelige parkeerplekken op dit terrein moeten online geserveerd worden. Online reserveren kan tot uiterlijk 24 uur voor vertrek.

“Mooie website waar je simpel een betrouwbare parkeeraanbieder kan vinden op Groningen airport Eelde.”

H. van Beenen

“Twee keer per jaar gaan we op vakantie via Groningen Airport. Via parkerengroningen-airport.nl reserveren wij altijd zonder problemen onze parkeerplek.”

G. Derksens

“Parkerengroningen-airport.nl is een fijne website om je parkeerplek te boeken!”

Anneke van Dijkstra

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerengroningen-airport.nl scoort een
4.3 uit 5 op basis van
1217 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Groningen Airport